Ljungby Maskin samarbetar med Åhmans Traktorcenter i Linköping

26 april, 2016

 

Ljungby Maskin och Åhmans Traktorcenter inleder samarbete i Östra Götaland

Åhmans Traktorcentrum AB är ett privatägt familjeföretag inom försäljning och service av lantbruks- och grönytemaskiner. I Vetlanda erbjuder vi även service på John Deeres skogsmaskiner. Vi är återförsäljare för John Deere som är ett av världens ledande företag i branschen, och vårt område omfattar hela Östergötland och delar av Småland. Utöver John Deere säljer vi ett antal välkända kvalitetsprodukter.

Åhmans Traktorcentrum AB startade 1969 och har anläggningar i Linköping, Skänninge, Vikbolandet, Vetlanda och Jönköping samt en legoverkstad i Lofta/Gamleby.  Företaget har en kundorienterad organisation och är nu inne i ett expansivt skede och lägger stor tyngd på eftermarknad och service, för att kunderna ska få den bästa servicen.  Åhmans har också investerat i en ny verkstad, ny butik och ett nytt reservdelslager. Målsättning för Åhmans är att vara det bästa alternativet kunderna, både produktmässigt och servicemässigt i området.


Ljungby Maskin utvecklar och tillverkar högpresterande hjullastare i egen regi i Ljungby. Maskinerna är kända för sin höga prestation, låga driftkostnader och överlägsna förarkomfort. Ett antal tekniska innovationer gör att ägare till en Ljungby Maskin får mervärde till sin maskin, så som fjädrande hyttdämpning, frisiktsstativ, dörrstängare, elektriskt inställbara pedaler, styrvinkel med 45´ och många unika funktioner som höjer utnyttjande-graden och förarkomforten av Ljungby Maskins hjullastare och därigenom skapar mervärde för ägarna.

Nu börjar de båda företagen samarbete med försäljning och eftermarknad i Åhmans försäljningsområden av Ljungby Maskins hjullastare. Det kommer att öka Ljungby Maskins närvaro i området och att våra kunder kommer att få närmare service och support. Ljungby Maskins ägare och grundare Rune Andersson säger att ”Vi har sökt en bra partner i Östra Götaland under en längre tid och vi är mycket nöjda med att Åhmans Traktorcenter valt oss som sammarbetspartner, det kommer våra kunder till godo”

 

 

Magnus Åhman och Rune Andersson är överens om samarbete.