Höjdpunkt 2016

03 december, 2015

Under 2016 kommer föreningen MaskinLeverantörerna (ML) som Ljungby Maskin ingår i att arrangera en Svensk Maskinmässa för att våra kunder skall få ett utmärt tillfälle att träffa oss och branschen. 

ML har beslutat att förlägga mässan på Solvalla helgen efter Elitloppet den 2-4 juni äger mässan rum. Då är Solvalla förberett för fest och placeringen på Solvalla skall också ge alla våra kunder runt om i Sverige att enkelt kunna ta sig till mässan.
Bromma flygplats finns i närheten, från Arlanda och Centralen i Stockholm kommer vi att arrangera busstransfer till Solvalla för våra kunder. Buss, Pendeltåg och tunnelbana finns ju också i kungliga huvudstaden, så alla våra kunder bör ha bra möjligheter att enkelt ta sig till mässan.
Tar du bilen till Solvalla finns det ju mycket bra parkeringsmöjligheter och vi utställare  bjuder på parkeringsavgiften.

Vi i branschen bjuder på inträdet (gratis). 

På mässan kommer alla ca 110 maskinleverantörer i Sverige att vara representerade.

Nu hoppas vi att våra kunder också tycker det är ett ba grepp för branschen att samla alla maskinleverantörer på samma plats under 3 dagar i juin då Stockholm står i blom.
Välkomna.